Ziss BL-2 breeding box

De Ziss BL kweekbakjes worden veel gebruikt voor garnalen en kleine vissen. De bakjes zijn geheel baby proof door gebruik van zeer fijn gaas. Door middel van een garnalen veilig circulatie systeem is het bakje altijd voorzien van zuurstofrijk en...

Artikelnummer: 05.1.2
Aantal: 9

Ziss BL-2 breeding box

 

Ziss Aqua heeft deze nieuwe en innovatieve breeding box ontworpen en geproduceerd. Alle breeding boxen zijn voorzien van een elegante en heldere buitenkant. De bakjes zijn op meerdere manieren aan het aquarium te bevestigen, door middel van zuignappen of ophangen. De bodem is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrijstaal, dat een zeer lange en duurzame levensduur heeft. Het gaas en het bakje zelf zijn gemakkelijk schoon te maken. Als er zuinig wordt omgegaan met de bakjes kunnen ze jaren meegaan. 

De bakjes komen inclusief luchtslang met luchtkraan en een diffusor. Op deze manier kan via de speciale stijgruimte water uit het aquarium boven in het bakje worden gepompt. Op die manier is het kweekbakje altijd voorzien van voldoende zuurstofrijk en vers water. 

Deze kweekbakjes worden veel gebruikt voor zwangere en/of kleine garnalen en vissen. De bakjes zijn geheel baby proof door gebruik van zeer fijn gaas. Hierdoor kunnen de kweekbakjes goed worden gebruikt voor het kruisen van garnalen en het laten opgroeien van de jongen.

Teven zijn de BL kweekbakjes zijn perfect voor de opkweek van l-nummers en corydoras soorten. 

Kenmerken

  •          BL-2 heeft 2 zijkanten van roestvrijstaal gaas
  •          Op te hangen door een verstelbare houder
  •          Te bevestigen aan het aquariumglas door middel van zuignappen
  •          Dubbele bescherming mogelijk door een aanvullende plastic bodem

Volume: 2.4 L

Afmetingen: 14 cm x 14 cm x 15 cm

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen