Stapelplaten

Min: €0 Max: €5

Al onze stapelplaten worden met de hand gemaakt en zijn 100% aquariumveilig. Onze stapelplaten zijn afgestemd op ons grote assortiment aan legholen waardoor de meeste stapelbaar zijn met deze platen.

De stapelplaten zijn te gebruiken om de legholen op te stapelen waardoor je meer legholen kwijt kan op in een klein aquarium.


Stapelplaat Keramiek Bruin

€4,95

De afmetingen van de bruine stapelplaten keramiek zijn 30 x 10 cm. De medium, mediumlarge en large legholen passen precies in de kuilen van de stapelplaten. De stapelplaten zijn 100% aquariumveilig en prettig in gebruik.

Stapelplaat Keramiek Grijs

€4,95

De afmetingen van de stapelplaten keramiek zijn 30 x 10 cm. De medium, mediumlarge en large legholen passen precies in de kuilen van de stapelplaten. De stapelplaten zijn 100% aquariumveilig en prettig in gebruik.

Stapelplaat leisteen ruw

€3,49

De afmetingen van de stapelplaten zijn 28 cm lang bij 17 cm breed. De stapelplaten ruw zijn onbewerkte leistenen platen en zijn 100% aquarium veilig. In de ruwe stapelplaten zit meer diepte waardoor het geheel meer natuurlijk lijkt.

Stapelplaat Leisteen Small

€3,49

De afmetingen van de stapelplaten zijn 28 cm lang bij 17 cm breed. De stapelplaten small zijn onbewerkte leistenen platen en zijn 100% aquarium veilig. Perfect voor het creëren van schuilplaatsen of flats.

Stapelplaat leisteen Medium

€3,95

De afmetingen van de stapelplaten zijn 30 cm lang bij 20 cm breed. De stapelplaten medium zijn gemaakt van onbewerkte leistenen platen en zijn 100% aquarium veilig. Perfect voor het creëren van schuilplaatsen en etages.

Stapelplaat leisteen Large

€4,49

De afmetingen van de stapelplaten zijn 40 cm lang bij 22 cm breed. De stapelplaten large zijn onbewerkte leistenen platen en zijn 100% aquarium veilig. Perfect voor het creëren van schuilplaatsen en etages.